Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Β/ νεκροταφείο Αθηνών πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου.



Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μόλις αντίκρισε τον κατηγορούμενο ξέσπασε μόλις αντίκρισε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της.

«Θα βάλω να σε σκοτώσουν μέσα στη φύλαξη. Δεν θα ζήσεις θα έχεις φρικτό θάνατο», φώναζε ο πατέρας της εφοριακού όσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον κρατήσουν σε μακρινή απόσταση από τον κατηγορούμενο Μανώλη Σοροπίδη.

Την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης εφοριακού είπε απευθυνόμενη στους άνδρες της αστυνομίας που προσήγαγαν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο: «Μας πέθανε μας πήρε το παιδί μας κι εσείς τον προστατεύετε να μην πέσουμε πάνω του, δεν ντρέπεστε. Αίσχος».






Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές