H Μαν. Σίτι άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς. Στο 13’ ο Νταβίντ Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εντεκα λεπτά αργότερα, ήρθε η απόφαση του διαιτητή για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα! Οι «πολίτες» κέρδισαν ένα από τα πιο αδιανόητα πέναλτι στα χρονικά της διοργάνωσης. Ο Στέρλινγκ μπήκε στην περιοχή των αντιπάλων του, μπερδεύτηκε μόνος του, έκανε μια μεγαλοπρεπή βουτιά και ο διαιτητής, κάνοντας τεράστιο λάθος, έδειξε την άσπρη βούλα, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Σαχτάρ. Ο Ζεσούς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη και με το «καλημέρα», η Σίτι έφτασε και σε τρίτο γκολ. Στο 49’ ο Στέρλινγκ σκόραρε για να κάνει το 3-0 για την ομάδα του. Στο 72’ ο Ζεσούς σκόραρε ξανά με πέναλτι και «έγραψε» το 4-0 και στο 84’ ο Μαχρέζ έκανε το 5-0. Στο 90’ ο Ζέσους έκανε το χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.



Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Λιόν μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς με τη Χοφενχάιμ και επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό της. Στο 19’ ο Φεκίρ άνοιξε το σκορ για τη γαλλική ομάδα και εννιά λεπτά αργότερα το 2-0 έγινε από τον Τομπελέ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες μείωσαν σε 2-1 με τον Κράμαριτς στο 65’. Η λύτρωση για τους Γερμανούς ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Πάβελ σκόραρε για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 και να δώσει έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του.



Επειτα από τα σημερινά αποτελέσματα, η Σίτι παραμένει στην κορυφή με 9 βαθμούς και ακολουθεί η Λιόν με 6. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χόφενχάιμφ με 3 και ακολουθεί η Σαχτάρ με 2.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο
Μαν. Σίτι – Σαχτάρ 6-0
Λιόν – Χοφενχάιμ 2-2

Η επόμενη αγωνιστική (27/11)
Χοφενχάιμ – Σαχτάρ
Λιόν – Μαν. Σίτι

Η βαθμολογία
1.Μαν. Σίτι 9
2.Λιόν 8
3.Χοφενχάιμ 2
4. Σαχτάρ 2

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube