Στα νικηφόρα αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, έπειτα από τη βαριά ήττα από τον Άρη το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει απόψε στο Ηράκλειο της Κρήτης τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (21:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο να κάνουν από σήμερα το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίζεις παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο επί κρητικού εδάφους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη.

Πρώτα από όλα θα παίξει κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Εσίτι και ο Μίσιτς, ο οποίος έχει το προβάδισμα έναντι του Μαουρίσιο. Στα πλάγια θα είναι ο Λημνιός και ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Πέλκας θα είναι πίσω από τον Άκπομ.

Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο να παίξει ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Λάμπρου να παίξει στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Μπίσεσβαρ να αγωνιστεί αντί του Πέλκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.