Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μέσα από ψηφοφορία που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έκριναν πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

Κάθε αναμέτρηση κόντρα στον φετινό Πανιώνιο είναι μία μεγάλη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε εντός έδρας να ανταποκριθεί για δεύτερη φορά και να πάρει το τρίποντο το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν μία σκληρή μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε ξεκάθαρο πρωταγωνιστή.

Πρόσωπο του αγώνα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος πέρασε σαν αλλαγή και φρόντισε να βάλει την υπογραφή του στην μεγάλη νίκη. Με ένα εκπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση τέρμα χάρισε στην ομάδα του μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ αν δεν έβρισκε απέναντί του τον Γιαννιώτη, ο οποίος τον σταμάτησε δύο φορές σε τετ α τετ. Ο Πρίγιο έφτασε τα 10 γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου και οδηγεί την κούρσα με τους σκόρερ την φετινή σεζόν.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της μεγάλης αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πρίγιοβιτς ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 55,43% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Τζάλμα Κάμπος , ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, και μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έμεινε στην τρίτη θέση, ταλαιπώρησαν σε πολλές περιπτώσεις την άμυνα των Κυανέρυθρων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι

Καστορίνα: «Είμαστε δίπλα στον Λουτσέσκου και τον πατέρα του - Ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Μπενίτεθ: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία - Εύχομαι τα καλύτερα στον Λουτσέσκου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Αθανασίου: «Μπορούσε να ''κλέψει'' το ματς ο Παναθηναϊκός - Η καλύτερη ανασταλτική του λειτουργία φέτος στην Τούμπα»

Έφυγε τρέχοντας από το γήπεδο ο Λουτσέσκου - Αναχωρεί εσπευσμένα για Βουκουρέστι λόγω του πατέρα του

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός έγινε… ρυθμιστής του τίτλου και φρέναρε τον ΠΑΟΚ!

Παπαδόπουλος: «Και σε εμάς αν γινόταν ό,τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ του Άρη, σίγουρα θα διαμαρτυρόμασταν»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας για Καραϊσκάκη με μηχανοκίνητη πορεία

ΠΑΕ Άρης: «Οι λέξεις ''ντροπή'' και ''ξεφτίλα'' έχουν χάσει πια τη σημασία τους - Κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Έκπληξη από τον Νίκολιτς στην ενδεκάδα της ΑΕΚ!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.