Διάφορα προπονητικά κέντρα είδε ο Ίλια Ίβιτς στην Ολλανδία, όπου ταξίδεψε κυρίως για να βρει το μέρος που θα κάνει την καλοκαιρινή της προετοιμασία η ΑΕΚ.

Αυτό που ξεχώρισε στα μάτια του τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» είναι το Hotel Bilderberg, που βρίσκεται στο Όστεμπεργκ, τρία χιλιόμετρα από το κέντρο του Άρνεμ.

Ο Ίβιτς θεωρεί πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο σε ανέσεις, όσο και σε αποστάσεις από τα γήπεδα ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα μπορούν να κλειστούν δυνατά φιλικά παιχνίδια για την προετοιμασία.

Πάντως, η αναζήτηση θα συνεχιστεί, ώστε να αποφασίσουν μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα πιο θα είναι το ιδανικό μέρος για τους «κιτρινόμαυρους». Η Ολλανδία, πάντως, φαίνεται μια δυνατή επιλογή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά εγώ ήθελα μόνο ΑΕΚ»!

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

Δεσύλλας: «Σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Νέστρουπ, ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα»

Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ!

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μείνουν Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου»

TAGS: A.E.K.