Από την αρχή της καριέρας του, το 2007, αγωνίζεται στη Ντνιέπρ, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Μετά από 6 χρόνια και περισσότερες από 100 συμμετοχές στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, ο Εβγέν Κονοπλιάνκα είναι έτοιμος να αλλάξει φανέλα.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Izvestia», ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την απόκτηση του Ουκρανού διεθνούς. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ζενίτ προτίθενται να προσφέρουν 20 εκατ. ευρώ στην Ντνιέπρ, θέλοντας να «προσπεράσουν» την Άρσεναλ, η οποία έχει ήδη κάνει την πρώτη κίνηση.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των Ουκρανών, οι οποίοι το 2011 απέρριψαν πρόταση από τη Ντιναμό Κιέβου ύψους 14 εκατ. ευρώ, αξιώνοντας περισσότερα από 50 εκατ. προκειμένου να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο Εβγέν Κονοπλιάνκα.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασπίδα FIFA σε Ινφαντίνο: «Συντονισμένη και συνεχιζόμενη προσπάθεια υπονόμευσης - Δεν θα το ανεχθούμε»!

Ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ορτέγκα

Τρομακτικό τάκλιν και αποβολή του Γκάγια σε φιλικό, μπήκε όλος ο πάγκος της Νιούκαστλ στον αγωνιστικό χώρο!

Τριάρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για την ΤΣΣΚΑ 1948 - Άλλαξαν όλη την 11άδα σε σχέση με το ΟΑΚΑ οι Βούλγαροι!

Φιλική ισοπαλία για Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σουηδία

Πιθανός αντίπαλος Ολυμπιακού: Απέδρασε από την έδρα της Βαλερένγκα η Μπόντο Γκλιμτ

Ο αποχαιρετισμός της Νιούελς στον πατέρα του Μέσι: «Ευχαριστούμε που του έμαθες ν’ αγαπά αυτά τα χρώματα…»

«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Μέσι

Ομάδα από το Περού γέμισε τη φανέλα της με περισσότερους από 1000 διαφορετικούς χορηγούς!

Η απάντηση της FIFA για τον Ινφαντίνο: «Κατηγορηματικά αναληθείς ισχυρισμοί»