Ένταση επικράτησε στο ΣΕΦ μετά τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων», όπου ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου.

Ένα-δύο λεπτά μετά το φινάλε του παιχνιδιού κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στο γήπεδο κι επιχείρησαν να φτάσουν στην φυσούνα. Οι παίκτες του Πασκουάλ είχαν προλάβει ήδη να μπουν στα αποδυτήρια, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, ενώ οι «ανεγκέφαλοι» στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν έπαιξαν ξύλο με σεκιούριτι και αστυνομία.



Πρέπει να τονιστεί επίσης πως με εξαίρεση το συγκεκριμένο περιστατικό το κλίμα μόνο πολεμικό δεν ήταν και σχεδόν όλο το γήπεδο χειροκρότησε τους «ερυθρόλευκους» για την προσπάθειά τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Έχουν γίνει άλματα στο μπάσκετ γυναικών - Η FIBA υμνεί τις ομάδες μας στην Ευρώπη»

Σήκωσε στον ουρανό το Κύπελλο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Αθηναϊκός

Καλτσίδου: «Συγχαρητήρια για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, είμαστε ακόμα πολύ πεινασμένοι»

Πανέμορφη στιγμή: Η Καλτσίδου έδωσε εντολή να γίνει φάουλ στην 17χρονη Αράπογλου - Χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Η χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Γυναικών: Έφτασε τις 4 κούπες ο Αθηναϊκός

Παράσταση για έναν ρόλο από τον Αθηναϊκό, σάρωσε τον Πρωτέα και σήκωσε για 4η φορά το Κύπελλο!

Γουόκερ: «Ο Παπαθεοδώρου είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ευρώπη!»

Παπαθεοδώρου: «Βιώνουμε καταστάσεις που δεν έχει ξανασυναντήσει το ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα»

Λούκιτς: «Ξεκάθαρα το χειρότερό μας παιχνίδι - Οι οπαδοί πρέπει να είναι σκληροί μαζί μας, δεν άξιζαν τέτοια εμφάνιση»

Χαμός για την παραμονή στη Stoiximan GBL: Τα δεδομένα και το πρόγραμμα για Μαρούσι, Πανιώνιο, Καρδίτσα μέχρι το φινάλε