Δυναμικό comeback στη νυχτερινή διασκέδαση, και στο πόστο τους στον Πειραιά, θα κάνουν την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, ο Κυριάκος Κυανός, οι Droulias Brothers, και η Ηλιάννα Ζέρβα.

Και ενώ οι τέσσερις καλλιτέχνες, είχαν ξεκινήσει δυναμικά, προκαλώντας ντελίριο στο «Loca», και καθιερώνοντας το απόλυτο live clubbing, στον ολοκαίνουργιο αυτό χώρο στον Πειραιά, λόγω των ξαφνικών μέτρων και το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων, λόγω της πανδημίας, χρειάστηκε, όπως όλοι, να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, και να επιστρέψουν δριμύτεροι.





Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Κυριάκος Κυανός, μαζί με τους Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια, αλλά και την Ηλιάννα Ζέρβα, θα πρωταγωνιστούν εκ νέου στο πιο ανεβαστικό, κεφάτο και μοντέρνο, πρόγραμμα διασκέδασης.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεκροί δύο λουόμενοι σε Χαλκιδική και Κατερίνη

Τρανς το άτομο που βρέθηκε νεκρό στο φεγγίτη - Ζητά διερεύνηση της υπόθεσης το

Τραγικός επίλογος στην πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε και δεύτερη σορός

Πέντε συλλήψεις για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ολοκληρώνεται η έρευνα της Πυροσβεστικής - Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Ιταλία: 5 νεκροί από τον καύσωνα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε σορός άνδρα στο δάσος- Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με εγκαύματα

Τα σενάρια που εξετάζονται για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Προειδοποιεί ο ΠΟΥ: Κίνδυνος ξεσπάσματος επιδημιών στη Βενεζουέλα μετά τους σεισμούς

Εντοπίστηκαν οι 4 αγνοούμενοι από την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Συνεχίζονται οι έρευνες