Από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, προκειμένου να σας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας.

Μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε; Ρεβυθάδα, μαστέλο και καπαροσαλάτα Σίφνου, καλόγερο Αμοργού, πατατάτο, μπραντάδα, τοματοκεφτέδες Σαντορίνης, ματσάτα Φολεγάνδρου με κόκορα, χοιρινό ρόστο και αρνί με πάτουδα Νάξου, φρουτάλια Άνδρου και κοπανιστή Μυκόνου. Αξίζει να ετοιμάσετε και το δικό σας πλατό τυριών επιλέγοντας από το μπουφέ γραβιέρα, αρσενικό, κομό και μελανοτύρι Νάξου, Σαν Μιχάλη από τη Σύρο κ.α. Μην παραλείψετε να απολαύσετε στο τέλος ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη μαζί με παραδοσιακά κυκλαδίτικα γλυκά από το μπουφέ: χαλβαδόπιτες και λουκούμια Σύρου, κοπανιά και μελιτίνια Σαντορίνης, βρεχτό Κέας, μελιτερά Ανάφης, καρπουζόπιτα Μήλου κ.α.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube