Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε να αναδείξει τον (αγνό) έρωτα του προέδρου της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο Νέρο, με την Κάθριν Φοντέλε που είναι πενήντα χρόνια μικρότερή του.

Ωστόσο, ο δεσμός του 73χρονου άνδρα δεν κράτησε περισσότερους από δύο μήνες και ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου της Βραζιλιας βρήκε την φροντίδα που έψαχνε στην αγκαλιά μίας 28χρονης κοπέλας.

Ο λόγος για την Κάρολ Μουνίζ, η οποία τελικά δεν έμεινε και εκείνη με τη σειρά της για αρκετό καιρό στη ζωή του Νέρο, αφού όπως γράφουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δεν ήθελε να γίνει… νοικοκυρά!

«Δεν είναι μία κούκλα και έχω τα σχέδιά μου. Θα κάνω ό,τι μου αρέσει και όχι εκείνο που μου προτείνουν, αλλά μεταξύ μας πάντα θα υπάρχουν καλοί φίλοι και μπορεί να περάσουμε την Πρωτοχρονιά μαζί», ήταν η απάντηση της μελαχρινής καλλονής.

Δείτε φωτογραφίες της Κάρολ Μουνίζ































ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έκανε...test drive σε iconic πέδιλα Jimmy Choo για το ρεβεγιόν αλλά τελικά έβαλε...

Στο Παρά Πέντε: Οι νέες σκηνές από το reunion, η μπηχτή της Ζέτας για το Ρουκ Ζουκ και το remake επικής σκηνής

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να τον ενόχλησε (ΚΑΙ) στο Μεξικό

Παντρεύονται το 2027 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Οι προβλέψεις και οι ευκαιρίες για κάθε ζώδιο το 2026. Τι φέρνει η νέα χρονιά;

Forbes: Με τι περιουσία αποχαιρέτησαν το 2025 οι διεθνείς celebrities; Ο πλουσιότερος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

The Voice Εορταστικό: Οι Blind Auditions των Celebrities και το backstage του γυρίσματος (Αποκλειστικό)

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μαγικές εικόνες από το ταξίδι στην Αργεντινή με τον Μπρούνο Τσερέλα

Ιωάννα Τούνη: Πετάχτηκε με τον Πάρη μέχρι το Παρίσι για χρυσές γόβες, τηγανιτές πατάτες και την... «κυρία Κωνσταντίνα»

Χρήστος Βαλαβανίδης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για πάνω από δέκα ημέρες