Το πρώτο βήμα για την τετράδα στο Κύπελλο Ελλάδας θέλουν να κάνουν οι έξι ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες σήμερα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, στις 17:00, είναι εκείνο στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο, έχοντας ως στόχο να πάρει μία «καθαρή» νίκη με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για τους «4» τους θεσμού απέναντι στους Θεσσαλούς.

Δύο ώρες αργότερα, στις 19:00, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Λαμία, έχοντας θεωρητικά το ευκολότερο έργο από τους «μεγάλους» της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουν μία άνετη νίκη, με την οποία θα πάνε πιο χαλαρά στη ρεβάνς σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας αλλά και στη συγκεκριμένη φάση του Κυπέλλου διεξάγεται στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό, κάτι που αφήνει υποσχέσεις για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος (17:00)
ΠΑΟΚ-Λαμία (19:00)
Ολυμπιακός-Άρης (21:30)

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00)

*Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι ρεβάνς, που θα διεξαχθούν το τριήμερο 2-3-4 Μαρτίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!