Θρίαμβος για Ανόβερο κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι «κόκκινοι», οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, επικράτησαν 3-0 εντός έδρας και σφράγισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αγωνιστεί και η Λειψία. Με το 2-0 επί της Χάνσα Ρόστοκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπάιερ για το Ανόβερο, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Μόλις στο 4’, ο Βέινταντ έκανε μπαλιά-τρύπα για τον 19χρονο εξτρέμ, που εκτέλεσε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Σόμερ, παρά τη γρήγορη έξοδο του. Ο Τρίμπουλ βρήκε την μπάλα με το χέρι στο 34’ και ο Κερκ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπέιερ… έληξε το παιχνίδι με γκολ στο 51’ και τα «μουλάρια» δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια. Βασικός στο αριστερό άκρο ο Νίκλας Χουλτ και έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Η Λειψία την ίδια ώρα έκανε το… χρέος της απέναντι στη Χάνσα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Πόουλσεν. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κλόστερμαν έκανε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Η νίκη-πρόκριση «κλείδωσε» στο 81’ με γκολ του Όλμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube