Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών μετά την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 62-55 επί του Πρωτέα Βούλας.

Το πρώτο το έχει τσεκάρει ήδη χωρίς αγώνα η Νίκη Λευκάδας, καθώς ο αντίπαλός της Παναθλητικός, δεν θα αγωνιστεί στη φάση αυτή. Την Πέμπτη (22/12) στις 15.00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και την Παρασκευή (23/12) στις 17.30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι.

Πρωτέας Βούλας-Ελευθερία Μοσχάτου 55-62
Διαιτητές: Τσαχάκης-Σκαλτσής-Καλογριάς
Δεκάλεπτα: 13-13, 23-23, 36-42, 55-62
Πρωτέας Βούλας (Σουλιώτης): Γκίλντεϊ 24(4), Χατζηβασιλείου 5(1), Σακελλαρίου, Πατεράκη 2, Χατζηγιακουμή 9(3), Αναστασοπούλου Μ., Αλεξιά, Αναστασοπούλου Χ. 4, Μπουθ 7(1), Τζανετάτου 4.
Ελευθερία Μοσχάτου (Σίμος): Καλογουέι 24(4), Στούπα, Καρακασίδου 12, Νάτσκου 2, Σταμάτη 2, Σακουλάκη, Μυλωνάκη, Μπουέρ 10, Οκόγιε 12(2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας