Επίσημη μορφή πήρε η αναβολή του προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το εν λόγω ματς δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στους «πράσινους».

Αντιθέτως, θα γίνουν κανονικά τα άλλα τρία παιχνίδια της φάσης των «8», όπως και ο ένας ημιτελικός, που θα προκύψει από τα ζευγάρια Κολοσσός-Προμηθέας και Ηρακλής-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων COVID 19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί είναι: Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας (9/2), Λαύριο-ΑΕΚ (10/2) και Ηρακλής-ΠΑΟΚ (10/2)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»