Φόβος και τρόμος ο ΠΑΟΚ έκανε… πάρτι απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, την οποία και διέλυσε με 6-1 μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών, πραγματοποιώντας την απόλυτη επίδειξη δύναμης.

Η αρχή για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έγινε από την Γουίχι στο 27’, με την Κιουρεξίδου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας της στο 45ο λεπτό.

Η Στίγκλμαϊρ πήρε τη σκυτάλη και στο 52’ έγραψε το 3-0. Η ΑΕ Μύκονος έβγαλε αντίδραση και στο 57ο λεπτό μείωσε σε 3-1, μέχρι η Γκιζάρη να βρει και πάλι δίχτυα για το 4-1 των «ασπρόμαυρων» στο 72’, με την Στίγκλμαϊρ να χτυπάει ξανά στο 77’ για το 5-1. Η χαριστική βολή ήρθε από τη Γιαννακά στο 80ο λεπτό, για το τελικό 6-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του Κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών:
ΡΕΑ – Αστέρας Τρίπολης: 1-0
(87' Ρουζάφα)

Βόλος – ΑΕΚ: 2-3
(14' Γαρυφαλλιδου, 77' Μπουζίνου – 21' Στεφάτου, 33’ Βιολάρη, 86’ Χατζηνικολάου)

Οδυσσέας Μοσχάτου – Αγία Παρασκευή: 1-2
(80' Λ.Γεωργακοπούλου – 69' Πρώιμου, 70' Νέριμαρ)

ΑΕ Μύκονος – ΠΑΟΚ 1-6
(57' Λούσερ – 27' Γουίχι, 45' Κιουρεξίδου, 52' και 77' Στίγκλμαϊρ, 72' Γκιζάρη, 80' Γιαννακά)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.