Η ομάδα του Κώστα Λίβα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στον Φωκικό και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και τελικά νίκησε με 4-1 και στέφθηκε κυπελλούχος Φωκίδας για δωδέκατη φορά στην ιστορία του.

Ο τελικός διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Άμφισσας, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, ο Αστέρας Ιτέας πέτυχε δύο γκολ με τον Ζανιά στο 37’ και τον Αλεξίου στο 40’, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζανιάς με κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 64’ για τον Αστέρα Ιτέας, ενώ στο 88’ ο Φωκικός κέρδισε πέναλτι με τον Πελτέκη, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση για να μειώσει σε 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανάκης, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργουσόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!