Σε συμφωνία με κυπριακή εταιρεία για τη μεταβίβαση των μετοχών της Δόξας Δράμας ήρθαν οι νυν κάτοχοι τους.

Αυτό κάνει γνωστό η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση στην οποία μάλιστα διευκρινίζεται ότι άνθρωπος της εταιρείας βρίσκεται ήδη στην πόλη για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση αλλά και τα στελέχη της ομάδας για το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο της νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι επήλθε καταρχήν συμφωνία με κυπριακή εταιρεία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Εκπρόσωπός της ήδη βρίσκεται στη Δράμα και πραγματοποιεί επαφές με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε να σχηματιστεί άμεσα το νέο ρόστερ της ομάδας.

Στο νομικό επιτελείο των δυο πλευρών ανατέθηκε η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών της μεταβίβασης.

Σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τους νέους επενδυτές σε όλους τους Δραμινούς φιλάθλους για το αγωνιστικό και επενδυτικό τους πλάνο.

Εκ της ΠΑΕ Δόξα Δράμας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»