Ευχάριστα νέα προκύπτουν από την Κύπρο όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Κόρεϊ Μανιγκό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση που δέχθηκε έξω από νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου.

Ο 23χρονος Αμερικανός αθλητής της ΑΕ Λεμεσού μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, αποσωληνώθηκε από την εντατική στην οποία βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Βέβαια, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, με αποτέλεσμα να παραμένει υπό στενή παρακολούθηση από τους ιατρούς στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Να θυμίσουμε πως για την επίθεση αυτή έχει συλληφθεί ένας άνδρας ηλικίας 46 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού:

«Τα πρώτα θετικά νέα έρχονται από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών, ο καλαθοσφαιριστής μας έχει αποσωληνωθεί και ουσιαστικά μπορεί να υποστηρίξει μόνος του βασικές λειτουργίες.
Παρόλα αυτά ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube