Ένα δεκάλεπτο προέβαλε αντίσταση στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη η Κύπρος, γνωρίζοντας τη συντριβή με σκορ 99-66 στη Λευκωσία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 για τον πέμπτο όμιλο.

Η πρώτη περίοδο έληξε με τη διαφορά στον πόντο, αλλά στη δεύτερη φιλοξενούμενοι έκαναν επιμέρους σκορ 11-23, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζάναν Μούσα, με τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης να τελειώνει το ματς με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Νταμπλ-νταμπλ για τον Κενάν Καμένιας με 13π. και 10 ριμπάουντ.

Από τους Κύπριους, ξεχώρισε ο Ντάραλ Γουίλις με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ καλή εμφάνιση και από τον Φίλιππο Τίγκα με 19π.

Τα δεκάλεπτα: 27-28, 38-51, 56-77, 66-99

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!