Με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορούν υποθέσεις ναρκωτικών, σχετίζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο φόνος 33χρονου αργά χθες το βράδυ στον δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου. Το θύμα, που κατείχε γαλλικό διαβατήριο, είχε απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:15 χθες βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα, ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή, η Αστυνομία εντόπισε μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από τον χώρο, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, έναν νεκρό, ο οποίος έφερε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, βγήκε από το αυτοκίνητό του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη