Στον ύπνο έπιασε το υπουργείο εσωτερικών της Κύπρου ένας ισοβίτης, ο οποίος κατάφερε μέσα από το κελί να ιδρύσει πολιτικό κόμμα και να πάρει βεβαίως και το απαραίτητο πιστοποιητικό. Το θέμα φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που αποκαλύπτει πως ο ισοβίτης Ανδρέας Ονουφρίου, ενέγραψε κόμμα με την ονομασία «Κίνημα Δικαιοσύνης» με επικεφαλής ως πρόεδρο τον ίδιο.

Άμεσα, ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, ανακάλεσε την άδεια και ζήτησε από τον ισοβίτη την επιστροφή του πιστοποιητικού εγγραφής. Ο Ανδρέας Ονουφρίου που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη Κυπριακή Δικαιοσύνη ενώ παλαιότερα είχαν βρεθεί στο κελί του έγγραφα και σφραγίδες. Μάλιστα είχε και έντυπα δικαστικών ενταλμάτων και μπορούσε μέσα από τη φυλακή να εκδίδει εντάλματα σύλληψης διαφόρων.

O Ονουφρίου είχε δραπετεύσει από τις φυλακές και εντοπίστηκε μετά από πολλές μέρες να κρύβεται έχοντας μεταμφιεστεί σε γυναίκα.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νταντάδες, σεφ και προσωπικοί βοηθοί: Η καθημερινότητα των πολύ πλούσιων οικογενειών

Αδιανόητη τραγωδία στην Πλάκα: Στους 6 οι νεκροί - Εντοπίστηκαν και οι τελευταίες σοροί

Η Μύκονος στο ταμείο: Η αλήθεια για τα έσοδα και τις αφίξεις του καλοκαιρού

Τραγωδία στην Πλάκα: Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί στα συντρίμμια - Στους 4 οι νεκροί

Εξωδικαστικός: «Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία με αυτόματο «κούρεμα» και χαμηλότερες δόσεις

Π. Γιαννόπουλος: Δεν αναμένονται βροχές το βράδυ στην Αττική - Τι καιρό θα έχουμε αύριο

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στα συντρίμμια

Το «ελληνικό FBI» ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση σε εστιατόριο με ένα κοριτσάκι τραυματισμένο

Διπλωματική πηγή: Με casus belli η Τουρκία δεν θα ενταχθεί σε ευρωμηχανισμούς - Ανησυχία για επισιτιστική κρίση

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρό βρέφος λίγων ημερών