Μια απίστευτη είδηση έρχεται από την Κύπρο. Την περασμένη εβδομάδα, μαθητής σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας φέρεται να πήγε στο σχολείο του έχοντας μαζί του 15.000 ευρώ σε μετρητά, μέρος των οποίων μοίρασε σε συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το alphanews.live, κάποια παιδιά έλαβαν μεγάλα ποσά και κάποια μικρά. Για παράδειγμα, ένας συμμαθητής του πήρε 3.500 με σκοπό να αγοράσει μοτοσικλέτα και μία άλλη μαθήτρια 500 ευρώ.

Μάλιστα, πατέρας της μαθήτριας δήλωσε έκπληκτος με το περιστατικό και ανέφερε ότι τα χρήματα ήταν «κολλαριστά και εκατοστάευρα».

«Πήρε πέντε τέτοια. Αυτά με ανησύχησε περισσότερο γιατί φαινόταν ότι τα πήραν από τράπεζα. Ότι ήταν τράπεζας λεφτά και αυτό με ανησύχησε περισσότερο».

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από πατέρα της μαθήτριας στο Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας που διερευνά την υπόθεση.

Στις τάξεις των γονιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου επικρατεί έντονος προβληματισμός, ενώ η Διεύθυνση του Γυμνασίου έχει ζητήσει από τους μαθητές που έχουν λάβει χρήματα να τα επιστρέψουν άμεσα.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους μαθητές έχουν ήδη ξοδέψει τα χρήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς