Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την Πάφο ο Άρης Λεμεσού, που επικράτησε με 3-0 του Ακρίτα Χλώρακα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κύπρου, σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά από την γκέλα της Πάφου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Ραμίρες να κλέβει την μπάλα, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε αποτέλεσμα στο 9’.

Στο 11ο λεπτό ο Κοκόριν έστρωσε την μπάλα στο Μπένγκτσον και αυτός πλασάροντας έγραψε το 1-0 για την τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος είναι αυτός που έκανε και το 2-0, στο 33ο λεπτό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια σημαντική φάση πέρα από το 78ο λεπτό, όταν ο Γκομίς έκανε το 3-0 για τον Άρη Λεμεσού, που με αυτήν τη νίκη σκαρφάλωσε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε την ουραγό ΑΕ Λεμεσού με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό σε μια «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 7ο λεπτό, με τον Δώνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τετ-α-τετ με τον Μπέκερ, μετά από την κάθετη πάσα που του έβγαλε ο Φεράρι.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνες, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία μετά από την κόντρα και αυτή κατέληξε έξω από τις αγωνιστικές γραμμές.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια του αγώνα για να σκοράρουν, ωστόσο αυτό δεν έγινε και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube