Το αναμενόμενο έγινε στην αναμέτρηση του Ονήσιλου Σωτήρα με την ΑΕΚ Λάρνακας, για την φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Κύπρου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη εύκολα με 5-1.

Η ΑΕΚ Λάρνακας άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Ολαντούζι να κάνει το 1-0, ενώ στο 25’ ο Λαμπόικο με κεφαλία έγραψε το 2-0. Στο 33’ ο Τόμοβιτς ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 3-0.

Στο 62’ ο Ντάρμπισαϊρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 δύο λεπτά μετά από την είσοδο του στο γήπεδο, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Λίμα λίγο αργότερα. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ολατούζι στο 90’.

ΟΝΗΣΙΛΟΣ: Κωνσταντίνου, Κούμασης, Τούμπας (58’Παπαγεωργίου), Γκασάμα, Αχιλλέως (74’Χαβέλκα), Μαυρουδής (58’Πιρές), Εφραιμίδης, Τόνι, Σωτηρίου, Καλαϊτζής (58’Λίμα), Αμπρέου.

ΑΕΚ: Τούμπας (46’Παρασκευά), Λαμποϊκο, Ολατούτζι, Αναστασίου, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Παναντέρο (34’Χριστάκη), Μαρτής, Ναούμ, Χαραλάμπους, Τόμοβιτς (60’Ντάρμπισαϊρ).

Στο παιχνίδια της Ομόνοιας με την ΑΕ Λεμεσού, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την πρόκριση να πηγαίνει στους γηπεδούχους, λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν στο πρώτο παιχνίδι (1-1).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ψάλτης (67’ Παναγιώτου), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσιακς, Λοΐζου, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοβέρα (84’ Χαραλάμπους), Παπουλής (67’ Τσέποβιτς), Μάταουζ (87’ Κακουλλής).

ΑΕΛ: Μέγερι, Σάντος, Ριστέφσκι (74’ Ριέρα), Τεϊσέιρα, Μαζάν, Φραντζής, Μεντόγεβιτς (74’ Νταβόρ), Τόρες (53’ Παπαφώτης), Έουλερ, Μιλιντσεάνου (64’ Τσέποβιτς), Μαρόσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube