Δόξα Κατωκοπιάς και Ολυμπιακός Λεμεσού έμειναν στο 1-1 στο Μακάρειο Στάδιο» για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του δεύτερου γκρουπ του πρωταθλήματος, ενώ παραμένουν ισόβαθμες με 23 βαθμούς.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 89’, με την Δόξα να καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Σάσι να παίρνει την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Κατωκοπιάς συνέχισε να είναι η ομάδα που κυριαρχούσε στο γήπεδο, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού κατάφεραν να απειλήσουν στο 49’ για πρώτη φορά στην αναμέτρηση.

Από πλευράς Ολυμπιακού το σκορ άνοιξε ο Μανρίκε με εκτέλεση πέναλτι στο 89’ και από πλευράς Δόξας, ο Τιτζανί ισοφάρισε με κεφαλιά στο 90’.
Για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης η Κατωκοπιά θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια το Σάββατο 12 Μαρτίου και ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube