Για ταύτιση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη με τις απόψεις του πρόεδρου της Τουρκίας για το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο Κώστας Κυρανάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κατσίκη για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία με τους 8 Τούρκους που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, σημείωσε ότι είναι «απαράδεκτη και αδιανόητη μια τέτοια συζήτηση. Δεν μπορεί σε ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου να ακούγονται τέτοια πράγματα από έναν κυβερνητικό βουλευτή», και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα τους ισχυρισμούς Ερντογάν, ότι του έχει υποσχεθεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός να στείλει πίσω στην Τουρκία τους 8.

Επίσης αναρωτήθηκε από που πηγάζει η άνεση ενός κυβερνητικού βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να μιλάει για παράκαμψη της Δικαιοσύνης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά