Με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου θα μπει ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, όπως άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ο Κυριάκος Κυριάκος.

Σε μήνυμα ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, το διοικητικό στέλεχος του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε (εκφράζοντας προφανώς την πίστη για δικαίωση στο CAS) ότι χρειάζονται επτά βαθμοί περισσότεροι από τον Ολυμπιακό.

Τόνισε, δε, ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου στο Facebook

«Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη.

Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του.

Μπορεί να τα καταφέρουμε όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχουμε ή να αποτύχουμε με το δικό μας σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό μας δρόμο, ειλικρινείς απέναντι στο κοινό μας και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του.

Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα.

Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς»!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.