Για παραφωνία που μπορεί να χαρακτηριστεί ύποπτη έκανε λόγο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο περιστατικό με τη φωτοβολίδα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Κυριάκος Κυριάκος με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μάλιστα, ζήτησε και συγγνώμη από τους φίλους του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας.

Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Κλείνει τον Ντέλε-Μπασίρου και φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Ελουστόντο για την ενίσχυση της άμυνας

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα δουλεύει στο παρασκήνιο και κρατά ανοιχτές τις υποθέσεις χαφ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Ρόκα, μάχη για Σμαΐλοβιτς και ανοιχτά μέτωπα με Στάνιτς και Καντιού

Στα «κιτρινόμαυρα» η Ναύπακτος για την υποδοχή της κούπας της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Η συνέντευξη Λουτσέσκου, οι πρώτες κινήσεις Λίσι και το πλάνο μεταγραφών του ΠΑΟΚ»

Χωρίς πέντε η δεύτερη μέρα προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ

Τσακίρης: «Σαφής εικόνα για τον μέσο που θέλει ο Νίκολιτς και προχωρημένες επαφές»

Τσανάκας: «Τα νεότερα για το Καραϊσκάκη και οι θετικές ενδείξεις στα μεταγραφικά»

Δεσύλλας: «Τα αυστηρά μηνύματα Νίστρουπ, ξέραμε ότι θα έχουν… ψωμί οι προπονήσεις του - Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.