Άκρως επαγγελματικά χειρίζονται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η πλευρά του Λούκας Πέρεθ τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του παίκτη από την Λα Κορούνια.

Ο δανεισμός του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Γαλικίας ολοκληρώθηκε και πλέον οφείλει να επιστρέψει στο «δικέφαλο του Βορρά» και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και αυτό ακριβώς θα γίνει. Παρά την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα ο Λούκας θα πάρει κανονικά μέρος στις προπονήσεις και μάλιστα θα υπολογίζεται κανονικά από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το ραντεβού με τον Φρανκ Άρνεσεν. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται να έχει άμεσα ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και οι δύο πλευρές να κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.