Σκληρές τοποθετήσεις έκανε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, σχολιάζοντας το περιστατικό ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και τη σχέση πολιτικής και ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής υποστήριξε πως οι πρόεδροι των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων χρησιμοποιούν πολλές φορές τον κόσμο ως μέσο πίεσης προς τις κυβερνήσεις.

Ο Κωνσταντινέας στάθηκε και στο βίντεο του επεισοδίου, σχολιάζοντας τη φράση που -όπως είπε- ακούγεται να λέει ο Δημητριάδης προς τον Μαρινάκη «εδώ σε έχω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση των μεγάλων μέσων ενημέρωσης απέναντι στο θέμα, τονίζοντας πως ελάχιστα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν τη βαρύτητα που έπρεπε στο περιστατικό. Κλείνοντας, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον «τελικό» με τη Βόρεια Ιρλανδία