Ως αντιπάλους που είναι εντελώς στα μέτρα της Εθνικής χαρακτήρισε Κόσοβο, Μολδαβία και Σλοβενία ο τεχνικός διευθυντής της Ελλάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, τονίζοντας ότι όλα εξαρτώνται από την απόδοση των παικτών του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις περιπτώσεις των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κώστα Μανωλά, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να κλείσει την πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους δύο κορυφαίους αμυντικούς.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Ζερβάκη, Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την κλήρωση: «Ολοι οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα μας. Κανένα δεν είναι μεγαθήριο. Πάνω από όλα είναι τι κάνουμε. Βέβαια, δεν υποτιμάμε καμία ομάδα».

Για το πλάνο της Εθνικής: «Είμαστε ακόμα σε μια διαδικασία. Μέχρι να αρχίσουν αυτά τα παιχνίδια του Nations League, μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο Φαν’τ Σιπ έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του. Όποιος παίκτης αποδίδει καλά, τότε η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή».

Για τις προηγούμενες κακές πορείες της ομάδας: «Δεν είναι μόνο το προηγούμενο Uefa Nations League. Η κάθοδος άρχισε μετά το 2014. Στο γήπεδο δεν δείχναμε την πραγματική μας αξία. Δεν πιστεύω για παράδειγμα ότι η ομάδα έπρεπε να χάνουμε με Νησιά Φερόε, Εσθονία και Αρμενία. Πλέον, κοιτάμε μπροστά, τον εαυτό μας. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και βαδίζουμε σύμφωνα με αυτά που θέλει ο προπονητής. Στους τελευταίους αγώνες είδα πάθος, αυταπάρνηση και αγωνιστικότητα. Πάλευαν ο ένας για τον άλλον. Έτσι μπορείς να φτιάξεις ομάδα και να κερδίζεις παιχνίδια».

Για τα ματς στις ΗΠΑ: «Ο στόχος είναι να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τα μπροστά και να μάθουν οι παίκτες ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Το σχέδιό μας παραμένει το ίδιο».

Για τις περιπτώσεις Παπασταθόπουλου, Μανωλά: «Είπαμε από την αρχή. Οι δύο παίκτες είναι μεγάλα κεφάλαια για την Εθνική. Ο προπονητής ήθελε να δει νέους ποδοσφαιριστές για το πώς μπορούν να ανταποκριθούν. Τον Σωκράτη και τον Μανωλά τους ξέρουμε. Ποτέ δεν έκλεισε η πόρτα για αυτούς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον «τελικό» με τη Βόρεια Ιρλανδία

Γκούμας για την Εθνική: «Τα προηγούμενα χρόνια λυγίζαμε, τώρα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε υποφέροντας»

Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα: Για την ιστορική επιστροφή σε Euro η Εθνική Ελπίδων

Δ.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": «Προτιμώ ένα δίκαιο γκολ, έστω και λίγο καθυστερημένα»

Πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά του EURO Κ21 η Εθνική Ελπίδων - Τι χρειάζεται στο τελευταίο της παιχνίδι