Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου:

«Προκειμένου να διευκρινίσω τη θέση μου για τις δηλώσεις που έκανα μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αποφευχθούν περαιτέρω παρερμηνείες, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριο μέλημά μου είναι η εύρυθμη λειτουργίας της διοίκησης και η στήριξη του έργου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ως άνθρωπος που φόρεσα δύο δεκαετίες τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως τερματοφύλακας, έχω δύο φορές μεγαλύτερη ευαισθησία για τη συγκεκριμένη θέση. Θα ήταν πολύ μακριά από τα «πιστεύω» μου να ασκήσω οποιαδήποτε κριτική για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που είπα χθες για τον Σωκράτη Διούδη αφορά τη ροή του αγώνα και την εικόνα που θεωρώ ότι θα είχε το ματς εάν δεν προέκυπτε το συμβάν του τραυματισμού του. Δηλαδή δεν θα υπήρχαν εννέα λεπτά καθυστέρησης, διάστημα στο οποίο δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Επίσης, δεν θα είχαμε προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή που στέρησε τη δυνατότητα από το τεχνικό επιτελείο να δώσει ανάσες στην ομάδα. Για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη έχω να πω ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Ελλάδα στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια και θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα χρόνια. Η παρουσία του στο πρώτο του ντέρμπι μαρτυρά ότι το μέλλον του ανήκει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»