Νέα παρέμβαση του Βασίλη Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Σωκράτης Διούδης δεν είχε αποχωρήσει με τραυματισμό από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα είχε καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο

«Με ρώτησαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τα 9 λεπτά καθυστερήσεις, ισοφαρίστηκε.

Μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος η ομάδα. Πιστεύω ότι αν έπαιζε ο Διούδης, θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τις σέντρες του Ολυμπιακού, τους κεντρικούς αμυντικούς που ανέβηκαν ψηλά και τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του, λόγω της εμπειρίας του Διούδη, θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Απεναντίας είπα ότι ο Κότσαρης έκανε μία εκπληκτική απόκρουση στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Σίγουρα ο Κότσαρης και ο Ξενόπουλος, τα οποία παιδιά ξέρω, είναι το μέλλον μαζί με τον Διούδη του Παναθηναϊκού.

Πώς μπορώ να κατηγορήσω ή να μειώσω τον Κότσαρη; Όταν έχει κάνει και δύο εκπληκτικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα…
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube