«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού επικρατείας του κ. Παππά, του κ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή» είπε σήμερα στον ΣΚΑΙ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η στόχευση κατά την άποψή μου είναι σαφής. Έχουν διαλύσει το ΕΣΡ το οποίο ήταν η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμούς» πρόσθεσε η πρόεδρος του κινήματος- πολιτών Πλεύση Ελευθερίας .

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι το Μαξίμου επιλέγει να τοποθετείται με κύκλους η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι πρακτικές και αυτός ο τρόπος πολιτικής λειτουργίας θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει και τον ΣΚΑΙ πολύ νωρίτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι δρέπουν αυτά που έσπειραν».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

12χρονο παιδί ύποπτο για τζιχαντιστική προπαγάνδα στο Βέλγιο!

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα – Η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών

Βίντεο - ντοκουμέντο από το Ιράν: Αστυνομικοί εκτελούν διαδηλωτή στο δρόμο

Συνελήφθη 36χρονος για απάτη κατά του Δημοσίου – Η ζημία ξεπερνά τις 120.000 ευρώ

ΥΠΕΘΟ: Ταχύτερες πληρωμές και υψηλή δημοσιονομική υπευθυνότητα στον προϋπολογισμό του 2025

Η χρυσή εποχή των κατοικιδίων – Πώς η μοναξιά γεμίζει τα ταμεία μιας αναπτυσσόμενης αγοράς

Συνεχίζεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα: Δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα που εθεάθη στη Βάρη

Δύο συλλήψεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μετά από καταγγελία της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Χειροπέδες σε εγκληματική οργάνωση που έκανε ληστείες στην Αττική - Ανάμεσά τους και γνωστό μοντέλο

16χρονος άρπαξε το αμάξι της μητέρας του στον Πύργο - Τον καταδίωξαν και επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά