Αναβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με κατηγορούμενο έναν 65χρονο γυναικολόγο – μαιευτήρα που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο 65χρονος ιατρός κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ και της απαγόρευσης ασκήσεως του επαγγέλματος του γυναικολόγου.

Χθες ο κατηγορούμενος προσκόμισε στο δικαστήριο δια των συνηγόρων του ιατρική βεβαίωση από την οποία προκύπτει η εισαγωγή του σε κλινική λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Στη δίκη κλήθηκαν για να καταθέσουν 42 μάρτυρες και οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας έχουν τονίσει ότι είναι ανέφικτη η διεξαγωγή της στην Κω λόγω του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωσή της αλλά και των εξόδων των μαρτύρων.

Ο ιατρός παραπέμφθηκε ειδικότερα σε δίκη ως υπαίτιος του ό,τι επιχείρησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 9 γυναικών, χωρίς τη συναίνεσή τους.

Επιπλέον κατηγορείται ως υπαίτιος του ό,τι εντός της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος περισσότερων προσώπων, με κατάχρηση προς αντίσταση και συγκεκριμένα εις βάρος 12 γυναικών, αλλά και ότι προσέβαλε με γενετήσιες πράξεις και προτάσεις τη γενετήσια αξιοπρέπεια ακόμη μίας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο 25 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν ανήμερα Χριστούγεννα, όλα τα ονόματα

Κι όμως, οι πραγματικοί «εθισμένοι» στις οθόνες είναι οι ηλικιωμένοι

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στα βόρεια και το Αιγαίο – Αλλαγή σκηνικού από την Παρασκευή

Κρεμλίνο: Η τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Τραμπ μπορεί να κανονιστεί γρήγορα εάν χρειαστεί

Μεγάλη έκρηξη σε τζαμί στη Νιγηρία την ώρα της προσευχής

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο

Τραγική ειρωνεία: Η Ελληνίδα αεροσυνοδός που σκοτώθηκε στο μοιραίο Falcon ήθελε να αλλάξει εταιρεία

Πέλλα: Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του «Βόρα»

Στο νοσοκομείο 14χρονη που έπεσε από πατίνι – Είχε βγει για τα κάλαντα, την εντόπισε στον δρόμο νοσηλεύτρια

Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων