Μια σακούλα γεμάτη με διάφορα τυποποιημένα φαγώσιμα προϊόντα είχε μαζί του ένας 22χρονος Αλβανός που εμφανίστηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Κω κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου για να την παραδώσει σε έναν 28χρονο ομοεθνή του κρατούμενο.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, οι αστυνομικοί φρουροί των κρατητηρίων έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα προϊόντα και μέσα σε ένα από αυτά βρήκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 9,2 γραμμαρίων! Ο επισκέπτης συνελήφθη αμέσως και παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας, όπως και ο κρατούμενος για τον οποίο προορίζονταν τα ναρκωτικά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές του 22χρονου αλλοδαπού, βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε χώρο κράτησης, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»