Μετά το «διπλό» της Βιλερμπάν στο Μονακό, οι τελικοί στη Γαλλία οδηγήθηκαν σε πέμπτο και τελευταίο ματς, το οποίο θα γίνει το προσεχές Σάββατο (25/6) στο «Αστρομπάλ».

Ωστόσο, ο Τι Τζέι Πάρκερ είναι πολύ πιθανό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ ήταν εκτός για «προσωπικούς λόγους» από τον τέταρτο τελικό και ο λόγος φυσικά ήταν το ταξίδι… αστραπή στο Λος Άντζελες για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Rise», που αφορά στη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο και εστιάζει στην καταξίωση που γνώρισε αργότερα ο «Greek Freak» με τους Μπακς.

Στο μεταξύ, ο Πάρκερ δεν έχει χρησιμοποιήσει αρκετά τον Κώστα Αντετοκούνμπο στη σειρά των τελικών με τους Μονεγάσκους. Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Βιλερμπάν ήταν στο δεύτερο παιχνίδι, όπου σε 16 λεπτά είχε 4 πόντους και 2 τάπες.

Από ‘κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου στον πέμπτο τελικό ο 24χρονος, αφού και να επιστρέψει αμέσως στη Γαλλία έπειτα από υπερατλαντικό ταξίδι δεν θα είναι στο 100%.

Όπως και να ‘χει, οι υποχρεώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο τη φετινή χρονιά δεν έχουν τελειώσει. Κι αυτό γιατί, ο Δημήτρης Ιτούδης τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή της Εθνικής για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, που είναι προγραμματισμένο για τις 30 Ιουνίου, στη Λάρισα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube