Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέλεξε το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Βιλερμπάν, παρότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, επαφή με τον Παναθηναϊκό και είχε ακουστεί το όνομά του και για άλλες ομάδες.

Λίγους μήνες μετά, όπου σε έντεκα αγώνες Ευρωλίγκας έχει μέσο όρο 6,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ με 75,7% στα δίποντα παίζοντας για 13’:41’’ ανά παιχνίδι, αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του και μίλησε γι’ αυτήν σε βίντεο που του ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή. «Θεώρησα ότι ήταν μία εξαιρετική επιλογή για εμένα, σαν νέος παίκτης να έρθω για την πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ήταν πιθανότατα η πιο μεγάλη απόφαση που έχω πάρει ως τώρα γιατί ήθελα να έρθω κάπου που θα έχω χρόνο στο παρκέ για να πάρω εμπειρία», τόνισε αρχικά ο 24χρονος παίκτης.

Μιλώντας για τον τρόπο παιχνιδιού και τα πλεονεκτήματά του, επεσήμανε: «Είναι πλεονέκτημα για εμένα καθώς δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές στην Ευρώπη με το σώμα μου και που μπορούν να παίξουν με τον τρόπο που παίζω εγώ, με τον τρόπο που παίζω στην άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκνευρισμένος ο Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Φενέρ από τη Ρεάλ: «Δεν έχουμε ταυτότητα ως ομάδα»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στο 6-3 και σε τριπλή ισοβαθμία Ρεάλ, Φενέρ και Ερυθρός Αστέρας

Ασταμάτητη Ρεάλ, ξεπάστρεψε τη Φενέρ για την 6η σερί νίκη της πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό!

Άντεξε την πίεση της Μακάμπι και πήρε δεύτερη σερί νίκη η Παρί

Πετρίδης: «Η Εφές, η αμυντική βελτίωση και η διαχείριση του Σλούκα»

Επίδειξη δύναμης από τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Μπάγερν!

Προχωρημένες επαφές της Μπασκόνια με τον Τζαμπάρι Πάρκερ

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ, η εμφάνιση του Πλώτα και η ανάγκη για ένα ακόμη κορμί στον Ολυμπιακό»

Ο Κόντσαρ δηλώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα - Πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με Αρμάνι

Λεσόρ: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας, όχι την Εφές – Χτίζουμε τη μεταξύ μας χημεία εκτός παρκέ»