Την ικανοποίηση τους εξέφραζαν πριν από λίγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι όχι γιατί ήρθε επόμενος αντίπαλος τους ο Παναιτωλικός στα προημιτελικά κι ο νικητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα ημιτελικά, αλλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθύμιζαν ότι πάρα πολλές φορές σε κληρώσεις του Κυπέλλου είχαν υπάρξει άλλοτε σκιές κι άλλοτε ακόμη και παρατυπίες, με συνέπεια σχόλια, μουρμούρες, γκρίνιες κλπ, κλπ. Τώρα, ίσως για πρώτη φορά ουδείς είχε να πει το παραμικρό, πολύ απλά γιατί έγινε μία κλήρωση… κανονική, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτή η λέξη.

Κατά τα άλλα, στον Ολυμπιακό ήξεραν ότι για να φτάσουν στον τελικό θα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον έναν παραδοσιακό τους αντίπαλο, οπότε ήταν όπως λέμε μέσα στο πρόγραμμα να πέσει μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Όπως θα μπορούσε να είναι κι ο Παναθηναϊκός η, ο Άρης.

Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό ήταν ευχαριστημένοι γιατί έγινε μία κλήρωση… νορμάλ, διαφορετική από διάφορες άλλες που έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

Παρεμπιπτόντως, ήταν η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που πέφτουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πραγματικά μετά από πολλά χρόνια…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube