Οι ρήτρες που θέλει να βάλει ο ΟΠΑΠ στην σύμβασή του με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, είναι ο λόγος που ο Παναιτωλικός δεν έχει πει το «ναι» ακόμα. Ο Φώτης Κωστούλας, διαφωνεί με το να υπάρχουν κυρώσεις σε θέματα βίας ή ντόπινγκ και για τον λόγο αυτό έχει κάνει αντιπρόταση στον ΟΠΑΠ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, τόνισε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση τότε η ομάδα του Αγρινίου θα διαφημίζει στην φανέλα της ιδρύματα κοινωνικού χαρακτήρα.

«Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι είμαστε αρνητικοί από τις ρήτρες που βάζει ο ΟΠΑΠ. Θεωρούμε πως καλά κάνει ο ΟΠΑΠ και προβάλλει αυτά τα θέματα της βίας και του ντόπινγκ, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να το κάνει με τα λεφτά τα δικά μας. Εμείς δουλεύουμε το ίδιο πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν θέλουμε ούτε εμείς να έχουμε βία και ντόπινγκ στις ομάδες μας».

«Κάναμε την πρόταση στον ΟΠΑΠ ότι είναι δίκαιη η προσπάθεια, αλλά τα χρήματα αυτά του συμβολαίου και οι ρήτρες είναι λάθος. Έτσι φτάσαμε να προτείνουμε πως δεν έχουμε αντίρρηση να βάλουμε διαφήμιση, δεν υπογράφουμε τις ρήτρες και δεν θέλουμε χρήματα. Ας τα δώσουν στο ντόπινγκ για να γίνουν οι έλεγχοι. Δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απάντηση όμως. Δεν ξέρω αν τους ενδιαφέρει ή όχι και αν θεωρούν πως είναι λάθος η τοποθέτησή μας».

«Ξεκινήσαμε εμείς, ο Απόλλων Σμύρνης και ίσως και άλλες ΠΑΕ να ήθελαν αλλά να μην είχαν την οικονομική άνεση να το κάνουν. Είναι λάθος οι ρήτρες, με τις οποίες με πρόστιμο θα παίρνει πίσω τα λεφτά του. Από την στιγμή που ο ΟΠΑΠ δεν αποδεχτεί αυτή την πρόταση, το επόμενο βήμα είναι να προβάλλουμε ομάδες κοινωνικού χαρακτήρα. Θα τυπώσουμε φανέλες για το «Χαμόγελο του παιδιού» για να εισπράξουν χρήματα αυτοί οι οργανισμοί. Δυστυχώς οι ανάγκες είναι τεράστιες σε πολλούς οργανισμούς και όλοι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο και να στηρίξουμε ακόμα πιο πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Οι ανοιχτές θέσεις για ενδεκάδα - Πάει για βασικός ο Ρέτσος»

Τσακίρης: «Υπερανταγωνιστικά τα τελευταία δύο πρωταθλήματα - Μόνο καλό κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Τζούριτσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Σερβίας

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης μιλά στους παίκτες στα τελευταία ματς - Ημέρα που θα την εξιστορούμε για πολλά χρόνια»

Λύγισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και πέρασε στον τελικό η Κ15 του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Crash test για τον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου»

Ολυμπιακός: Με Ρίτσαρντς, Ιμπόρα στη Λεωφόρο - Εκτός ο Ορτέγκα

Νικολογιάννης: «Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό για νίκες στα δύο τελευταία ματς της σεζόν»

Ούτε ο ΠΑΟΚ έβγαλε αποστολή - Στο ξενοδοχείο όλοι οι διαθέσιμοι!

Φρόιντφελντ: Στην Ελλάδα το VAR έχει λειτουργήσει φανταστικά καλά – Όταν δέχθηκα την πρόταση πέρασα βράδια χωρίς ύπνο