Η Φαίη Κωτούλα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη προ ημερών. Η παίκτρια του Παναθηναϊκού με μήνυμά της στα social media ευχαρίστησε όσους είναι στο πλευρό της.

«Με αφορμή τη χειρότερη στιγμή μου μες στο γήπεδο έζησα κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη τη στήριξη και για αυτό που ένιωσα χάρη σε αυτούς. Η αγάπη που έχω λάβει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται με λόγια και με όλη αυτή τη θετική ενέργεια είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατή.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας μου, που στέκεται δίπλα μου σαν οικογένεια, την team manager μου, την προπονήτρια μου, το staff και φυσικά τις συμπαίκτριές μου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι είναι μαζί μου σε όλο αυτό. Χωρίς όλους αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο»!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας