Ο Γιάννης Κώτσιρας λίγο μετά το 0-0 με τη Σαχτάρ στο ΟΑΚΑ κι αφού έκανε λόγο για μια ομάδα με τρομερά ποιοτικό ρόστε σε όλες τις γραμμές, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και στην Πολωνία την επόμενη εβδομάδα.
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σαχτάρ έχει ποιοτικό ρόστερ. Μέχρι και οι αμυντικοί της, ήρεμα βγάζουν την μπάλα με σωστές μεταβιβάσεις. Δεν το συζητάμε για τους μεσοεπιθετικούς της… Είπαμε ότι πρέπει όλοι μαζί να παίξουμε άμυνα και επίθεση για το αποτέλεσμα. Δεν ήρθε η νίκη, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί και ακόμα καλύτεροι» είπε ο Έλληνας φουλ μπακ στην κάμερα της CosmoteTV και πρόσθεσε:
«Η ομάδα δουλεύει καλά, κάναμε καλή δουλειά και στην προετοιμασία. Προσπαθούμε να είναι κοντά οι γραμμές μας. Θα έρθουν τα γκολ, μας λείπει και κάποια νίκη να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει αρχής γενομένης από το επόμενο ματς. Δεν περιμένω ν’ αλλάξουν πολλά στη ρεβάνς. Θα δεχθούμε πίεση, αλλά πρέπει ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας».