Σε… κηδεία μετέτρεψε το πάρτι που είχαν στήσει οι οπαδοί της Λα Κορούνια η Αλμπαθέτε! H ομάδα του Ρουμπέν Ντε Λα Μπαρέρα επικράτησε 2-1 της Ντεπορτίβο στην παράταση μέσα στο «Ριαθόρ» και επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο στη La Liga2. Την ίδια ώρα, άφησαν στα… κρύα του λουτρού και στην τρίτη κατηγορία για ακόμη μια χρονιά την ιστορική Λα Κορούνια!

Νευρικό ξεκίνημα στο ματς, δύναμη και αρκετές μονομαχίες. Λογικό άλλωστε αφού παιζόταν μια κατηγορία. Η Λα Κορούνια κατάφερε με την ορμή της έδρας και το σχεδόν κατάμεστο «Ριαθόρ» να την ωθεί, να πάρει το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με τον Σοριάνο για το 1-0 που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Ντε Λα Μπαρέρα έριξε στο ματς τον Χιμένεθ στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Ροντρίγκες στο 64’ και δικαιώθηκε δεκαοκτώ λεπτά αργότερα, με τον νεοεισελθόντα να «σοκάρει» τους γηπεδούχους για το 1-1 και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, η Λα Κορούνια ήταν καλύτερη και πίεζε για το γκολ που θα την έστελνε στη δεύτερη κατηγορία. Όχι μόνο δεν το βρήκε, αλλά είδε την Αλμπαθέτε να σκοράρει με τον Σάντσες στο 112’, που υπέγραψε την ανατροπή και την άνοδο στη La Liga2, με τους χιλιάδες οπαδούς της Λα Κορούνια να αποχωρούν απογοητευμένοι για ακόμη μια χρονιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!

Σκέψεις να αποσυρθεί o Οβόνο μετά τον θάνατο του Ντε Μιγκέλ-Επιθέσεις μίσους και στην οικογένειά του