Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ημίχρονο και έτσι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και πήραν τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα, όπως δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

«Ο προπονητής μας είπε στο ημίχρονο να μπούμε μέσα και να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να κυκλοφορούμε την μπάλα στην επίθεση. Εμείς έπρεπε, λοιπόν, να βγούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ένας δεν μπορεί μόνος του να πάρει το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε, παίζοντας ομαδικά και γι’ αυτό φτάσαμε στη νίκη», δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε