Η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τον Αλμπάν Λαφόν να αποτελεί μία από τις πιο σταθερές παρουσίες κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων».

Ο Ιβοριανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ναντ και, μετά την αποχώρηση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, καθιερώθηκε ως ο βασικός κίπερ της ομάδας, έχοντας σημαντική συμβολή στη διάρκεια της χρονιάς.

Το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό μήνυμα ευγνωμοσύνης.

Όσα ανέφερε ο Αλμπάν Λαφόν:
«Ευγνώμων για αυτή τη σεζόν και τα συναισθήματα που ζήσαμε μαζί. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»

Δεσύλλας: «Το γόνατο του Κοντούρη έχει πρηστεί και δεν είναι καλό σημάδι - Ανεβάζει ρυθμό ο Κρίστιανσεν»

Επιστρέφει στην Αθήνα για μαγνητική ο Κοντούρης!

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Κοντούρη!