Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o νεαρός άσος του Παναθηναϊκού που έκανε ένα φοβερό ματς, εξουδετερώνοντας τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, υπογράμμισε: «Νομίζω δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά, σωστά, διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, κάναμε νομίζω αυτά που μας είπε ο προπονητής σ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ντάξει, νομίζω κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι, ειδικά τακτικά και ήρθε το αποτέλεσμα που νομίζω ότι είναι δίκαιο».

Όσο για την έκταση του σκορ, απάντησε: «Το σκορ δεν ξέρεις ποτέ ποιο μπορεί να είναι, αλλά όλη την εβδομάδα δουλεύαμε και πιστεύαμε ότι μπορούμε να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Νομίζω ήρθαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και όπως είπα το αποτέλεσμα είναι 1000% δικό μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!