Δεν προχώρησε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας η δίκη του γιατρού που κατηγορείται για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου τον Ιούλιο του 2017.

Η συνέχιση της δίκης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας του συνηγόρου της οικογένειας Νίκου Διαλυνά, έφερε αίτημα αλλαγής της ημερομηνίας.

Η πρόεδρος της έδρας όρισε νέα ημερομηνία στις 6 Μαρτίου 2023 στις 09:30’ το πρωί. Μάλιστα σε περίπτωση που η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί στην ως άνω ημερομηνία, η δίκη θα συνεχιστεί την επομένη (7/3/2023).

Η δίκη είχε ξεκινήσει ουσιαστικά πριν από δύο εβδομάδες, σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, χωρίς να λείψουν και οι στιγμές έντασης.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί στις 26/07/2017 είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν είχε πέσει από το ποδήλατό του. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου χειρουργήθηκε ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνες στο γιατρό του νοσοκομείου της Λαμίας που ανέλαβε και χειρούργησε το παιδί.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές σε ανατολικές περιοχές, καταιγίδες στα Δωδεκάνησα

Πέθανε η σπουδαία αρχαιολόγος Λίλα Μαραγκού - Πρώτη επιστημονική υπεύθυνη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Ινδία: 7 ελέφαντες σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση επιβατικού τρένου με κοπάδι

Με 4X4 μεταφέρουν τους μετανάστες από την Κουντούρα – Νέα καραβιά το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά

Τσιάρας προς αγρότες: Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε την κοινωνία - Βίντεο

Ο 8ος πιο… cool δρόμος στον κόσμο είναι στη Θεσσαλονίκη (pics)

Έφοδος του «ελληνικού FBI» σε 2 καταστήματα stripshow στην Καλλιθέα: 5 συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Δύο νέα περιστατικά με μετανάστες – Διασώθηκαν 62 άτομα

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

Καλλιθέα: Συνελήφθη 31χρονος οδηγός δικύκλου - Κινούνταν με 161 χλμ/ώρα στη Συγγρού