Συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν η Λαμία. Οι Φθιωτοί μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Άλβαρο Ρατόν, προχώρησε και σε αυτή του Άλμπερτ Σιμόνι.

Ο 27χρονος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Μακεδονικού με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (05.11.1996) επιθετικό, Άλμπερτ Σιμόνι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Μακεδονικού με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2, σημειώνοντας 15 γκολ σε 29 συμμετοχές πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και Νέα Καλλικράτεια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

TAGS: Λαμία