Μετά από σχεδόν 12 μήνες στην Λαμία, και η… πέμπτη θητεία του Φρανθίσκο Μεντίνα Λούνα στην ομάδα της Φθιώτιδας έλαβε τέλος σήμερα (12/12).

Καθώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προσωπικοί λόγοι και συγκεκριμένα η επιθυμία του να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, οδήγησαν τον Ισπανό να παραιτηθεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή!

Έτσι, ο Πίτι -όπως είναι ευρέως γνωστό- αποχωρεί από την συγκεκριμένη θέση, στην οποία είχε βρεθεί από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Φεβρουάριο του 2022, για δεύτερη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος πλέον αγωνίστηκε σε τρεις… φάσεις με τα «κυανόλευκα» και σαν ποδοσφαιριστής, ήτοι από το 2017 έως το 2021. Μετρώντας συνολικά 54 συμμετοχές, με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Λαμία