Αλώβητος στη Λαμία ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται δις σε ένα φοβερό ματς, αλλά βρήκε τις απαντήσεις (με γκολάρες των Π. Φερνάντες, Μπαριέντος) και κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-2).

Εξαιρετική η Λαμία αλλά είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν αποτελεσματικότητα, παίρνοντας την έκτη φετινή τους ισοπαλία σε έντεκα παιχνίδια, ενώ ο Βόλος έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη.

Στους 9 βαθμούς η ομάδα του Φέστα που παίζει την Τρίτη με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στους 21 αυτή του Μπράτσου που υποδέχεται την Πέμπτη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μυαλό του κόουτς


Με 4-2-3-1 παρέταξε τη Λαμία ο Τζανλούκα Φέστα. Ο Σαράνοφ στην εστία και οι Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ στην άμυνα. Οι Σλίβκα, Τζανδάρης στα χαφ, με τους Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλη στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Μανούσος στην κορυφή της επίθεσης.

Ίδια διάταξη και από τον Κώστα Μπράτσο για τον Βόλο. Ο Κλέιμαν στο τέρμα και οι Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο στην τετράδα της άμυνας. Τσοκάνης, Μπαριέντος στον άξονα, με τους Ντέλετιτς, Νοκέρ, Πάολο Φερνάντες μπροστά τους και τον Οζέγκοβιτς σε ρόλο φορ.

Το ματς


Φρενήρη ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να ανοιχτούν και να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 3’ η Λαμία άγγιξε το προβάδισμα αλλά η γυριστή κεφαλιά του Σλίβκα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άλχο «απάντησε» στις φάσεις όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την προβολή του. Η Λαμία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και βρήκε το προβάδισμα στο 10ο λεπτό όταν ο Νοκέρ έκανε το λάθος, ο Ντε Βινσέντι είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά μετά, ο Τσιλούλης άγγιξε το 2-0, όπως και Μανούσος στο 30’, με τον Βόλο να έχει απειλήσει ενδιάμεσα με τον Μπαριέντος.







Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Λαμία στο 37’ με τον Τσιλούλη, το έκανε ο Πάολο Φερνάντες στην αμέσως επόμενη φάση με τον Ισπανό να χρειάζεται μια στιγμή για να προσφέρει ένα φοβερό γκολ για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό έκαναν τρομερή ομαδική που κατέληξε στην ασίστ του Σιμόν στον Νούνιες, ο οποίος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.







Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Βόλο να ισοφαρίζει στο 56’ με φοβερή γκολάρα του Μπαριέντος. Ο Αργεντινός έκανε ένα απίστευτο σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί «Γ» της εστίας, αφού πρώτα έχει βρει στο οριζόντιο δοκάρι για το 2-2.



Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά της Λαμίας να απειλήσει, με το σουτ του Τσιλούλη να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν. Στην συνέχεια έπεσε λίγο ο ρυθμός στο παιχνίδι, ενώ στο 73’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε πέσιμο του Μανούσου στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Άλχο, αλλά ο διαιτητής συνέχισε το ματς για επιθετικό φάουλ του παίκτη της Λαμίας.



Στα τελευταία λεπτά το ματς είχε πάρει φωτιά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι δυο ομάδες απειλούσαν εκατέρωθεν. Στο 90+2’ η Λαμία παραλίγο να βρει το γκολ για να πάρει μια σημαντική νίκη, όταν ο Μποάκι έκανε ένα ωραίο πλασέ, αλλά ο Κλέιμαν με μεγάλη επέμβαση κράτησε το σκορ στο 2-2. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.









MVP: Ο Ζαν Μπαριέντος έκανε ένα ακόμη φοβερό παιχνίδι. Ποδοσφαιριστής με τρομερά τρεξίματα, δημιουργία, αλλά και με ένα απίθανο γκολ για να «σώσει» την ομάδα του (2-2) από την ήττα.

Η σφυρίχτρα: Ο Τσιμεντεράκης άφησε το παιχνίδι να κυλήσει, χωρίς να σφυρά συχνά και βοήθησε με τον τρόπο του να αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό. Δεν έκανε το φοβερό λάθος, ενώ στη φάση που η Λαμία «φώναξε» για πέναλτι, φαίνεται πως σωστά δεν δείχνει την άσπρη βούλα.

Έτσι παρακολουθήσατε το ματς live μέσα από το sportfm.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube